Yhteistyömahdollisuudet kestävän kehityksen edistämiseksi

Vuosien mittaan olemme saaneet mahdollisuuden tehdä yhteistyötä monien eri yritysten kanssa, luoden ainutlaatuisia ja merkityksellisiä projekteja.

Mighty Finland tuotteet, Hanko-viinin lanseeraustuotteet, Posankka Weekend Bägit, Kirami Experience saunapussukat ovat vain muutamia esimerkkejä upeista projekteistamme, jotka ovat kunnioittaneet yritysten brändiä ja tarjonneet arvokkaita ratkaisuja asiakkaillemme.

Yhteistyöt vuosien varrelta

Tässä vain muutama esimerkki siitä, mitä voimme keksiä yhdessä yritysten kanssa!

PURYE x

HAKLIFT

Hyödynnämme tuotteissamme Haklift Oy:n hukkapaloja kuormaliinoista. Kuormaliinat toimivat hyvin mm. kantokahvoina kasseissa.

Katso video yhteistyöstä

PURYE x

MEYER

Olemme olleet ylpeitä siitä, että meillä on ollut mahdollisuus valmistaa useita räätälöityjä purjekasseja Meyerille erilaisiin tarpeisiin. Viimeisimpänä projektina valmistimme heille kantokassit, joissa on yrityksen oma logo.

PURYE x

WB-Sails

Saimme tilaisuuden yhteistyöhön purjeneulomo WB-Sailsin kanssa oman toilettilaukkumallin suunnittelussa. Tuotteissamme hyödynnetään WB-Sailsin vanhoja purjekankaita sekä muita kankaita neulomolta. Näitä ainutlaatuisia yhteistyötuotteita voi hankkia sekä meidän omasta verkkokaupastamme että WB-Sailsin myymälästä.

Katso video yhteistyöstä

PURYE x

DIMEX

Suunnittelimme tuotteen yhdessä Dimexin kanssa, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti sekä työkäyttöön että vapaa-aikaan.

Katso video yhteistyöstä

PURYE X

TKK

Suunnittelimme uhdessä Tampereen Kulttuurikamari kanssa käytännöllisen ja laadukkaan laukun TKK:oon tiimilaukuiksi. Kriteereinä laukuille oli ulkonäön lisäksi ekologisuus, kotimaisuus, kestävyys, laatu  ja ajattomuus. 

@tullikamaritre @tavaraasematre

Katso video yhteistyöstä

PURYE X

POSANKKA

Yhdessä Alvar Gullichsenin ja Posankan kanssa valmistimme erän putkikasseja kierrätetyistä purjeista.

Näihin kasseihin brodeerasimme Turun virallisen kaupunkieläimen, Posankan. Tuotteet esiteltiin Turun keskustassa sijaitsevassa "Posankka" pop-up-liikkeessä, jossa ne myytiin loppuun hetkessä.

Näissä tuotteissa hyödynsimme yli viisikymmentä neliömetriä vanhaa purjekangasta, joka muuten olisi päätynyt kaatopaikalle.

Katso video yhteistyöstä

Yritysvierailut

Yrityksemme on saanut upean mahdollisuuden vierailla monissa mielenkiintoisissa yrityksissä. Näissä vierailuissa olemme päässeet syvemmälle ymmärtämään eri alojen toimintaa ja oppineet arvokkaita oppeja.

Innoituksen kantamana päätimme jakaa kokemuksemme kanssanne luomalla 'Purye Vierailee' -minisarjan. Tässä minisarjassa jaamme matkamme jännittävien yritysvierailujen taustalla olevat tarinat ja opit. Haluamme tuoda teille näkyväksi ne kiehtovat yksityiskohdat ja ainutlaatuiset hetket, jotka ovat inspiroineet meitä matkallamme.

1 / 4

PURYE vieraaksi teille?

Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita, jotka haluavat jakaa tarinansa ja antaa meille mahdollisuuden oppia lisää heidän liiketoiminnastaan. Olisiko teidän yrityksenne kiinnostunut olla seuraava vierailukohteemme?

Ota yhteyttä!

info@puryeclothing.com

0447431111

PURYE x HAKLIFT

Yhdistimme voimamme Haklift Oy:n kanssa ja aloimme valmistamaan tuotteita, jotka hyödyntävät heidän hukkapaloja kuormaliinoista.

PURYE x Haklift tuotteissa olemme käyttäneet hakliftin hukkapaloja kuormaliinoista eri käyttötarkoituksiin.

kuormaliinojen lisäksi, olemme valikoinut kankaiksi joko kierrätys- tai ylijäämäkankaita.

  • Hygge-Bägi (Kangas)

    Tämä ainutlaatuinen laukku on valmistettu hitsausasujen ylijäämästä, mikä tekee siitä paitsi ekologisen myös kestävän valinnan. Laukun pohja on vahvistettu keinonahan ylijäämästä, mikä varmistaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Laukun kantohihnana toimii kuormaliinoista jäänyttä ylijäämää.

  • Kuormaliina-Vyöt

    Tutustu kestävyyden uuteen määritelmään. Meiltä löydät vyöt, jotka eivät vain lupaa kestävyyttä, vaan todistavat sen käytännössä. Valikoimastamme löytyvät vyöt, jotka on valmistettu huolella valituista kuormaliinojen hukkapaloista, tarjoten paitsi kestävyyttä myös ekologista vastuullisuutta.

  • Hygge-Bägi (Keinonahka)

    Ekologisesti kestävä valinta seikkailijoille. Valmistettu kestävästä hukka keinonahasta, joka ei ainoastaan kestä aurinkoa, kosteutta ja tulta, vaan kerää myös katseita rannalla! Laukun kantohihnana toimii kuormaliinoista saatu ylijäämä. 

1 / 3

Kiinnostaako yhteistyö? Laita meille viestiä!

info@puryeclothing.com

+358 44 743 1111